PROTECT YOUR SKIN

Pakkaillessani tulevaa reissua varten tajusin, että etsin aina ensimmäiseksi aurinkorasvat ja pakkaan ne. Minulle on aina opetettu pitämään huolta ihosta auringon paistaessa ja olen erittäin tarkka siitä. Rusketun todella helposti, ja ihoni palaa harvoin. Olen myös muutaman kerran elämäni aikana käynyt ottamassa pientä rusketusta pintaan solariumissa. 

Luin jokin aika sitten Ilta-Sanomien uutisen Itä-Suomen yliopiston professori: ihosyöpä räjähtänyt käsiin. Uutisessa kerrotaan kuinka maailmalla ihopoliklinikat tulvivat syöpäpotilaita ja sen johtuneen siitä, ettei auringon ultraviolettisäteiden vaaroihin kiinnitetä tarpeeksi ajoissa huomiota. Tämä on mielestäni kamalaa, kun miettii miten tältäkin voisi välttyä jos suojautuisi tarpeeksi auringolta ja käyttäisi aurinkorasvaa. 

Mitä enemmän seuraa varsinkin nuorten auringonottoa, olen huomannut yhä harvemman käyttävän mitään suojakerrointa sisältävää aurinkorasvaa. Öljyt ovat yleistyneet ja nuoret käyttävät niitä rasvojen sijaan. Itse suosittelen - jos käytät öljyjä (babyoil yleisin) - laittamaan suojakerroinrasvaa öljyn alle oikeasti suojaamaan ihoa.

Tuotteet joita itse käytän: 
♡ Cien aurinkosuihke tätä suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka eivät pidä rasvaamisesta ja siitä, että sitä jää käsiin. Suihke ei jätä ihoa tahmaiseksi! Tätä olen pakottanut poikaystäväänikin käyttämään (ihminen joka vihaa rasvaamista).
♡ Be+ Äitini toi tätä suihkutettavaa rasvaa juuri Espanjasta ja kehui sitä paljon! Itse pääsen vasta ensiviikolla testaamaan tuotetta. Suojakerroin tässä on 50+ ja se itselläni on tärkeää olla ainakin kun rasvaan naamaa.
♡ Nivea sun kids (+aftersun) käytän usein "kids" rasvoja sillä niissä on hyvä suojakerroin. Olen ollut tyytyväinen Nivean tuotteisiin ja siitä löytyykin myös aftersun jota käytän paljon.
♡ Derma aurinkovoide on hajusteeton rasva, joka sopii erityisen hyvin ihmisille joilla on esimerkiksi ihottumia tai iho reagoi tavallisiin rasvoihin huonosti.



2 kommenttia

  1. Tuota aurinkosuihketta voisin itsekkin testata. Noita rasvoja kun en niinkään jaksa ikinä vaivautua laittamaan vaikka pitäisikin.. Mutta pakko vielä sanoa että ihana blogi sulla!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! En itsekään ennen pitänyt rasvaamisesta ja noilla suihkeilla just opettelin! Kiitos kommentistasi<3

      Poista