YOUNG TRAVELER

Usein ihmiset turvautuvat valmismatkapaketteihin, sillä ne saattavat olla halvempia jopa kuin pelkästään pelkät lennot. Onhan se helpompaa varata kaikki samassa ja maksaa kerran. Kuitenkin, varsinkin nuorilla jotka lähtevät ensimmäisiä kertoja matkalle ilman vanhempiaan ystävien kanssa, eivät välttämättä edes tiedä heille suunnatuista eduista.

Itse tutustuin noin vuosi taaksepäin nuorisomatkoihin. Perheeni kanssa lennämme usein SAS lentoyhtiöllä ja selasin heidän nettisivujaan, jolloin vastaan tuli heidän nuorisomatkat -sivusto. Jos olet siis alle 26-vuotias, olet oikeutettu lentämään alennetulla hinnalla. Kohteet nuorisomatkoilla ovat hiukan niukemmat kuin normaalisti lentäessä, mutta mitä itse olen lentoja etsinyt, niin kaikkiin paikkoihin olen löytänyt lippuja.

SAS ei suinkaan ole ainoa jolla nuorisomatkoja löytyy. Finnairilla myös löytyy nuorisomatkoja, ja hieman eri kohteisiin myös. Henkilökohtaisesti olen lentänyt enemmän SAS:lla ja koen heillä olevan halvemmat ja paremmilla lentoajoilla paikkoja.

Kuvat, joissa näkyy lentoja ovat lokakuun hintakalenterissa Helsingistä Malagaan lennot. SAS sivujen kuvissa on nuorisomatkojen hintakalenteri lokakuulle sekä myös normaali hintakalenteri, alennus mielestäni on jo tuntuva! Vastaan mielelläni teitä askarruttaviin kysymyksiin ja minulta saa apua lentojen haussa tarvittaessa!










Ei kommentteja