WHERE AND WHEN?


"Travel
As much as you can. 
As far as you can. 
As long as you can. 
Life is not meant to be lived in one place."

Suurimmalla osalla ihmisistä on jokin mieluinen kohde jonne haluaisi matkustaa. Olet ehkä nähnyt kuvia, lukenut tekstejä ja kuullut tarinoita mitä ihanimmista paikoista joita maailmalta löytyy. Ehkä haaveilet ihanan aurinkoisesta rantalomasta tai haluat nähdä uusia kaupunkeja ja ihmisiä, oppia kieliä ja erilaisia kulttuureita. 

Vinkkejä matkan suunnitteluun
Valitse matkaseurasi. Oli matkaseuranasi sitten oma itsesi, perheenjäsenesi tai  ystäväsi, mieti valmiiksi kenen kanssa haluat matkalle lähteä. Yhdessä suunnitteleminen on jo osaksi loman alkua!
Valitse ajankohta. Kun olet päättänyt tarkat päivämäärät matkallesi, tulee matkan hausta huomattavasti helpompaa. Jos olet lomalla pidemmän ajan tai matkusta pidemmäksi aikaa voit joustaa päivissä.
Tee budjetti. Budjetoi lomasi ja tee säästötavoite! Matkojen etsiminen on helpompaa kun tiedät paljonko käytettävissäsi on rahaa.
Valitse kohde. Haluatko matkustaa pidemmäksi aikaa Eurooppaa pidemmälle? Vai haluatko matkustaa paikkaan jossa kävit pienenä ja jonne olet aina halunnut palata takaisin? Kenties jonnekin täysin tuntemattomaan? Voit etsiä kartoista paikkoja, joissa et ole ikinä käynyt tai edes kuullutkaan kyseisestä paikasta!
Valmismatkapaketti vai "tee se itse". Mieti haluatko etsiä valmismatkoja kohteeseen vai haluatko enemmän vaihtoehtoja ja koota lomasi itse. Vertaile hintoja. Voit samalla etsiä myös valmismatkoja sekä erikseen lentoja ja hotelleita.

Sitten voitkin alkaa jo laskea päiviä matkan alkuun!

2 kommenttia