FUENGIROLA, SPAIN

Olin huhti-toukokuun vaihteessa neljän ystäväni kanssa Fuengirolassa, Espanjassa. Fuengirola onkin monelle suomalaiselle tuttu, ja monet ovat siellä käyneet. Meidän matkan tarkoituksena oli moikata kaveria, joka oli työharjoittelussa Fugessa. 

Asuimme Feria De Jerez Apartment nimisessä huoneistossa, joka osoittautui kaikin puolin hyväksi huoneistoksi! Huoneistossa oli nukkumapaikkoja kuudelle, joten me viisi mahduimme helposti. Huoneisto oli erittäin siisti ja tilava, molemmilla makuuhuoneilla oli omat parvekkeet sekä keittiö ja ruokaluhuone olivat tarpeeksi isoja, sillä teimme joka päivä ruokaa ja aamiaista itse. Uima-altaalle pääsimme muutamana päivänä, jonka jälkeen se suljettiin ja meille kerrottiin sen avautuvan vasta kesällä (?). Sijaintikin oli loistava, keskustaankin käveli noin 10 minuuttia. 

Teimme siis ruokaa itse huoneistossa ja kävimme yleensä kerran päivässä syömässä ulkona. Rannasta löytyikin katu, joka oli ihan täynnä ravintoloita. Pääkadulta löytyy myös vaatekauppoja, kuten Zara, Bershka, Stradivarius..

Huoneistomme vieressä oli lomamme aikana iso feria-alue, jossa järjestettiin Fuengirolan kansainväliset päivät. Siellä oli paljon menoa, ostettavaa ja ruokaa ja feria-alue oli auki lähes koko päivän. Espanjassa on useasti erilaisia paikallisia juhlia, joten jos olette suunnittelemassa matkaa Espanjaan, tarkistakaa aina mahdolliset juhlapäivät, sillä kaupatkaan eivät ole silloin yleensä auki.

Hirveästi emme nähtävyyksiä päässeet katsomaan, sillä halusimme enimmäkseen ottaa aurinkoa ja osalla alkoi loppulomasta rahat olemaan vähissä. Tarkoituksenamme oli käydä päivän Malagassa, jonne pääseen helposti junalla Fugen keskustasta. Myös Mijas on paikka, jossa kannattaa käydä jos lomailee Fugessa. Sieltä löytyy isompi ostoskeskus, ja sinne pääsee myös helposti esimerkiksi bussilla.












2 kommenttia