FRESH NEW START

Hola! Long time no see right? Hetken hiljaiseloa täällä blogissa, mutta siihenkin on omat syynsä ;) Blogissa muutoksia: uusi nimi, uuden näköistä, uusia asioita, uusia teemoja sekä postauksia. Miksi?  Kuten jo tuhannen kerran sanottua rakastan matkustamista ja kaikesta siihen liittyvästä! Siltikin on hyvin vaikeaa kirjoittaa ainoastaan matkustamisesta ja se tuli huomattua, tämän takia laajennan blogia hieman ja alan kirjoittamaan oikeastaan kaikesta elämääni liittyvästä (matkustaminen on suurin osa silti sitä).

Kaikenlaista on tapahtunut ja muuttunut parin kuukauden sisässä ja suurin mullistavin asia joka tällä hetkellä on edessäni on muutto. Muutto erityisesti on tärkeää itselleni sillä muutan omille - siis ikiomaan kotiin pois vanhempieni helmoista. En ole koskaan aikaisemmin muuttanut (siis viimeksi kun olin 4-vuotias), joten tämä on mulle tosi iso juttu. Myöskin työpaikan vaihdos (jopa kahteen kertaan) sekä isot asiat koulussa ovat vieneet aikaani tässä muutaman kuukauden aikana. 

Hei ja tervetuloa siis kaikki vanhat ja uudet lukijat - täällä mä taas olen innoissani ja nauttimassa kaikesta ja jakamassa sen teidän kanssa. Kuten vanhoja postauksia lukiessa keskityn erittäin paljon matkustamiseen, mutta tästä eteenpäin tuon pienen elämäni pieniä iloja esille sekä vinkkejä nimenomaa matkustamiseen kuin mihin tahansa asioihin! Hope you enjoy with me! 

2 kommenttia

  1. Tsemppiä Pinja varsinkin muuttoon❤ eräs Keravalta joka myöskin nauttii matkustelusta ja Espanjasta!

    VastaaPoista