APARTMENT 1.0

Hehkutukseni saa nyt jatkoa - tässä tulee hieman Sneak Peakia siitä millainen asunto meillä nyt sitten tulee olemaankaan. Asuntoa etsittiin siis yli puoli vuotta ja vihdoin tuntu siltä että löyty se täydellinen. Mun tärkeimmät kriteerit asuntoon oli; korkeus (mieluiten kaikista ylin kerros mikä me saatiinkin!), parveke+lasitus, mieluusti erillinen vaatehuone sekä mahdollisuus autopaikkoihin. Tästä asunnosta löytyy kaikki mitä oikeastaan halusin ja plussana erillinen wc sekä kylpyhuone! Tässä vinkki kaikille jotka ovat asuntoa etsimässä: älkää tyytykö heti ensimmäiseen vaan listatkaa mitä haluatte asunnossa olevan ja etsikää ja etsikää ja odottakaa. Itse en voisi olla onnellisempi siitä, että jaksoin odottaa ja katsoa enkä luovuttanut ja tyytynyt johonkin sinne päin olevaan.

Ja nyt ennenkuin kommentoitte mitään asiattomuuksia, lukekaa tämä loppuun, kiitos. Terävimmät yksilöt huomasivat jo heti kuvasta että asunto on kolmio, siis kolme huonetta lisäksi keittiö ja kylpyhuoneet. Ainoa mitä olen saanut kuulla kun olen kertonut asunnon koosta on aina ollut kysymys "tuleeko teille lapsi". Onhan se loogista sitä en kiellä - onhan meillä kaksi makuuhuonetta asunnossa, niin miksi ei toinen voisi olla lastenhuone. Mutta ei. Ei ole ollut suunnitteilla lasta eikä olekaan vielä moniin vuosiin. Tämä "ylimääräinen" makuuhuone on tällä hetkellä meillä vierashuoneena ja se tulee tarpeeseen.

Ennenkuin pääsen laittamaan ennen ja jälkeen kuvia tänne, kerron hieman remontistamme. Koko asunnon kunto oli siis tyydyttävä, eli se ei ollut kovin hyvässä kunnossa. Olemme remontoineet käytännössä kaikki koko asunnosta paitsi wcn ja kylpyhuoneen kaakelit, niitä ei ole uusittu. 

Näillä puheilla alkuun ja seuraavaksi saattekin sitten ennen/jälkeen kuvat! Kuulisin myös mielelläni onko joku muu muuttamassa lähiaikoina? :)

Ei kommentteja