BEST OCTOBER EVER

Lokakuu. Nyt jo? En ole varmastikaan ainoa jonka mielestä juuri oli kesäkuu.. Ei tosin haittaa! Lokakuu on ehdottomasti mun lempikuukausi vuodessa aivan tasan joka ikinen vuosi. Joo, mulla on synttärit aina lokakuussa, mutta se on ainoastaan pieni osa mun koko lokakuuta. 

Mikä siinä sitten on niin parasta? Ilman että oikeastaan suunnittelen asioitani tapahtuvan aina lokakuussa, silti parhaat tulevat/tapahtuvat tässä kuussa. Lokakuu on aina ollut mulla se tapahtumarikkain kuukausi ja nyt kun asiaa oikein mietin - en edes tiedä miksi juuri lokakuu! 

Kerrattakoot hieman viimevuoden lokakuuta: Ensinnäkin hirveästi töitä. Aina kaiken menon keskeltä huomaan tehneeni taas kovasti töitä. Upea matka Berliiniin, jonka jälkeen suoraan lentokentältä juosten heitettiin matkalaukut kotiin, kerättiin puolessa tunnissa uudet puhtaat vaatteet ja tavarat kasaan ja suunnattiin satamaa kohden Sf PartyBoatille. Niille jotka eivät tiedä tämä PartyBoat on Sf Eventsin järjestämä lähes jokavuotuinen 22h -risteily Tallinnan (huh mitä bailaamista). Näiden viikon reissailujen jälkeen olin jo aivan loppu. Varsinkin risteilyn jälkeen viikolta tuntuneesta krapulasta sitten selvinneenä oli aika lähteä viettämään 19-vuotis-juhliani. Varasimme ystävieni kanssa koko viikonlopuksi mökit Laskettelukeskus Messilästä - aivan upea ja unohtumaton synttärireissu! Näiden lisäksi koko kuukauteen mahtui keikkaa sekä valtavasti menoja. 

Lokakuu 2016 tuo myös tullessaan paljon ihania asioita, joista mulle ehdottomasti suurimpana asiana on muutto ikiomaan asuntoon. Ajankohtakaan muutolle ei oltu sovittu (tämä kuukausi ei siis ollut päätetty), sillä asunto ja muutto on ollut suunnitteilla jo melkeinpä vuoden ajan. Lisäksi tässä kuussa lähden erittäin tarpeeseen tulevalle rentoutumislomalle Espanjaan. Sen verran pimeää tullut, että tarpeeseen tulee aurinko ja sen tuomat vitamiinit ja lämpö. Reissun jälkeen juhlitaan synttäreitäni ja näistäkin tulee omalla tavalla jännittävät ja erilaiset, sillä saanhan pitää ne uudessa omassa asunnossani! (Tosin en haluaisi enää vanheta, jos tää 20 sitten riittäisi..) Näidenkin kaikkien lisäksi tietenkin on töitä sekä koulua ja keikka.

 Kaikilta varmasti löytyy tällainen oma lempikuukausi vuodessa, haluaisin kuulla teidän lempikuun ja miksi juuri se kuukausi on paras? :)

(Katsotaan kuinka monella nimenomaa se oma syntymäkuukausi on se lemppari kaikista)

18 kommenttia

  1. Vau miten upeat kuvat tässä postauksessa!♥

    ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihanalta kuulostaa nuo matkasuunnitelmat Espanjaan! Nauti ♥ Mun suosikkikuukausi on varmasti syyskuu, sillä syksy on mun lempi vuodenaika ja syyskuussa voi virallisesti alkaa hypettämään pimeneviä iltoja ja kaunista ruskaa! :) Tosin ei lokakuussakaan ole mitään vikaa, ainakaan näiden muutamien päivien perusteella. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nautin :) Jep syys- ja lokakuu on aika samaa vielä nyt vaan huomaa et tulee kylmempi ei kyllä haittaa koska lumikin on ihanaa! Kiitos kommentistasi <3

      Poista
  3. Tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus + hienoja kuvia <3!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, että jotkut osaa ottaa syksystä kaiken irti. Mulla ainut positiivinen asia syksyssä on ihana ruska ja kivat vaatteet. Syksyllä opinnot tuntuu rassaavan, ilmat kylmenee ja aamulla on vaikeampaa herätä ku on niin pimeetä. Ootan jo niin paljon joulua, jolloin kaikki talvi tuntuu kivalta ja sen jälkeen opinnot (toivottavasti) helpottavat... Ihanaa syksyä sulle <3

    http://maijaviola.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan toi pimeys ei varmaan miellytä ketään.. Voi joulukin on ihanaa varsinkin lumi ja se jouluinen tunne! Tsemppiä sulle opintoihin ja kiitos paljon kommentistasi <3

      Poista
  5. Aivan ihania kuvia tässä postauksessa :)

    Mullakin suosikkikuu on varmaan synttärikuukauteni eli maaliskuu. Silloin on myös ollut tapana lähteä Lappiin laskettelemaan.. niin ja jotenkin siihen mahtuu kaikkea. Kaunista kevättalvea ja usein jo ihan oikeaa aurinkoista ja lämmintä kevättäkin :) Siihen mahtuu myös mieheni nimpparit, joten syytä juhlaan on, siitäpä se lempparikuukausi kai muodostuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se vaan on, kaikilla on se joku suosikkikuu johon vain liittyy paljon kaikkea ihanaa ja hyvää! :)

      Poista
  6. Nauti Espanjan lämmöstä, täällä ilmottautuu yksi kateellinen! Ihania kuvia, ja tosi sympaattinen toi iso puu! :-D

    VastaaPoista
  7. Ihania suunnitelmia sulla! Oih, yksi kateelliinen täällä ruudun toisella puolella :D

    https://prepula.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Suosittelen lämpimästi lähtemään jonnekin lämpöiseen näin syksyllä tai talvella ;)

      Poista
  8. Onpas kivoja kuvia! Ja aivan huimalta kuulostanut sun viime vuoden lokakuu, jospa tää vuosi ois yhtä kiva ;) Itsellä ei oikeen lempparikuukautta ole, mut viimeset vuodet parhaita kuukausia on olleet kesä- ja heinäkuu, kun on tullut reissattua niiden aikana pääasiassa! Ihanaa Espanjan matkaa sulle :)

    http://fiiaelina.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kiva kuulla että muutkin reissaa, ja niistä muodostuu parhaimpia hetkiä!

      Poista
  9. Ihana postaus <3 Tuli ihan hyvälle mielelle ittekin :) Kauniita kuvia oot ottanu <3 Lokakuu on kyl omastakin mielestä parhaita kuukausia <3

    VastaaPoista