NETFLIX TOP 10 SERIES

Olen ollut Netflixin suurkuluttaja jo monia vuosia, joten olen katsellut milloin mitäkin sarjoja. Ajattelin listaa teille mun lempparisarjat, toivoen että löytäisitte jonkun uuden mielenkiintoisen jota alkaa katselemaan! En listaa niin sanotusti yleisimpiä sarjoja sillä monet ovatkin varmaan jo nähneet. Näihin kuuluu muun muassa Orange Is The New Black, Gossip Girl, Pako, Pretty Little Liars, Frendit yms..

The Blacklist sarjassa rikollis-karkuri Raymond Reddington tarjoaa apuaan FBI:lle vaarallisten rikollisiten kiinni saamisessa. Raylla on vain yksi ehto: hän haluaa kumppanikseen Elizabeth Keenin, joka on juuri aloittanut profiloijana. Sarjassa seurataan heidän yheistyötään sekä Rayn uskomattomia rikollistaitoja, mutta suurin kysymys on mitä Ray todella haluaa Elizabethista?
Grace & Frankie sarja on erilainen kuin muut tässä listaamani sarjat. Tämä kertoo kahdesta vanhasta naisesta, jotka ovat olleet ystäviä sillä heidän aviomiehensä ovat työkumppaneita. Ystävyys saa erilaisen käänteen kun heidän aviomiehensä kertovat olevansa homoja ja erittäin rakastuneita toisiinsa. Sarjassa seurataan Gracen ja Frankien kämppis-asumista ja tämä sarja on todella hauska! Miten niin kaksi erilaista ihmistä tulevat toimeen ja mitä kaikkea heille tapahtuukaan.
Jane The Virgin sarjassa neitseellinen Jane Villanueva tulee raskaaksi vahingossa keinohedelmöityksellä. Hänen koko elämänsä muuttuu ja on aika keksiä kaikkeen tulevaan ratkaisu. Aivan hulvattomassa sarjassa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Tämän sarjan olen itse katsonut viimeisimpänä ja sarjaan on tulossa toinen kausi pian!
Kovat Kaulassa (White Collar) seurataan FBI-agentti Peter Burken työtä, kun hän tarjoaa vankilassa olevalle huijari Neal Caffreylle huippudiiliä. Nealilla on suuri vaikutus saada rikollisia kiinni - onhan hän itsekin rikollinen. Sarjassa on 6 tuotantokautta, joten katsomista riittää! Yksi mielenkiintoisimmista sarjoista!
Moderni Perhe (Modern Family) on varmasti monelle myös tuttu sarja jossa seurataan Jay Pritchettin erikoisen suvun arkea. Hauskassa sarjassa nähdään kolme erilaista perhettä joita yhdistää sukulaisuus. Sarja on yksi hauskimmista mitä olen ikinä katsonut (ja olen katsonut kaikki 6 tuotantokauttakin vaikka kuinka monta kertaa). 
Orphan Black  sarjassa Sarah Manning näkee naisen tekevän itsemurhan, ja hän huomaa naisen muistuttavan erittäin paljon häntä itseään. Sarahin elämässä kaikki ei sillä hetkellä ole kunnossa, ja hän päättää varastaa kuolleen naisen identiteetin. Seuraukset johtavat outoihin tapahtumiin, jolloin Sarah tutustuu muihin täysin samannäköisiin ihmisiin kuin hän itse on ja saa selville olevansa klooni. Jännittävä ja mielenkiintoinen scifisarja.
Paljastavat valheet (Lie to me) sarjassa seurataan Cal Lightmanin työskentelyä yrityksessään, joka avustaa muun muassa FBIta paljastamaan kuka puhuu totta ja kuka valehtelee. Erityisistä taidoistaan Cal tunnetaan kävelevänä valheenpaljastimena. Viihdyttävä ja mielenkiintoinen sarja josta itse tahtoisin lisää tuotantokausia, sillä sarja on niin koukuttava.
Shameless sarja perustuun Gallagherien perheen arkeen, joka on kaukana normaalista arjesta. Juoppo isä ei muuten ole ikinä paikalla, ainoastaan iltaisin kun poliisit saattavat hänet kotiin ja lapset yrittävät elää yksin ilman vanhempiensa opastusta. Sarja on hauska, hieman hävytön ja mielestäni sarjan tekijöillä on riittänyt kyllä mielikuvitusta kerrakseen.
 Suits sarjassa seurataan lakimiehien elämään ja Michael Rossin joka työskentelee lakimiestoimistossa - ilman lakitieteellistä tutkintoa. Juttujen voittojen ohella Mike ja hänet palkannut Harvey Specter yrittävät pitää Miken pienen salaisuuden salassa keinolla millä hyvänsä. Miken erikoistaitona on hyvä valokuvamuisti - hän muistaa kaiken minkä on kerran joskus nähnyt (kuten esimerkiksi joka ikisen sivun lakikirjasta). 
24. Sarja on reaaliaikainen, jossa seurataan terrorismin vastaisessa yksikössä työskentelevää agentti Jack Baueria ja hänen työskentelyään turvallisuusuhkia vastaan muun muassa suojellakseen Presidenttiä. Sarjassa on 8 tuotantokautta, jossa jokaisessa 24 jaksoa - ja jokainen jakso on suunnattu tiettyyn kellonaikaan ja kestää tunnin. Jaksoja siis riittää pidempään katseluun eikä lopu heti kesken!

Ootteko katsoneet jotain näistä? Mitkä teijän lempparisarjat on tällä hetkellä Netflixissä tai muissa ohjelmistoissa? :)

4 kommenttia

  1. Modern Family on ihan huippu hyvä sarja! :D Itse seuraan Netflixistä tällä hetkellä The Affair sarjaa, joka on oikeesti tosi mielenkiintonen ja koukuttava :D Suosittelen :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :D Voisinkin tutustua tuohon The Affairiin! Oon seuraillu jo niin paljon kaikkia, etten heti aina keksi mitä uutta katsoa :)

      Poista
  2. Tää tuli just sopivasti, oon nimittäin kattonu Modern Familyä monen monta kertaa koko tuottarit läpi :D Ehkä vihdoin löytäisin uuden sarjan!

    https://prepula.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löysit edes jonkun mielenkiintoisen sarjan tuolta! :)

      Poista