JUST RELAX

Lomalla. Mikä sen parempaa. Itsellä tämä syysloma tuli kyllä niin sopivalla ajankohdalla. Vikana iltana Suomessa (sunnuntaina) sain illalla aikaiseksi jopa pari kyyneltä, olin siis aivan loppu. Tuntui siltä, että asioita olisi sata ja vielä sata asiaa jäi tekemättä kun lähdin. Vaikka mitä kaikkea teinkään, tuntui ettei se ollut tarpeeksi, ettei se riitä. Puhuin äidin kanssa. Avauduin. Se helpottaa aina kummasti. Äidin neuvoista viisaampana suuntasin seuraavana aamulla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja matka kohti Espanjaa alkoi. Ihmiskeho (ainakaan oma kehoni ja mielini) ei välttämättä tajua miten loppu oikeasti on kunnes pääsee lomalle. 
Kameran käyttö on jäänyt täällä hieman taka-alalle. Ei haittaa, saanpahan nauttia joka hetkestä. Tälläkin hetkellä istun terassillamme (on muuten pilvinen päivä - ei niin kuuma, joten uskallan olla koneen kanssa ulkona) ja mietin etten vaihtaisi tätä mihinkään. Vaikka tiedän vielä niiden kaikkien satojen asioiden jääneen kesken kotiin, tiedän hoitavani ne vielä. En tiedä voisiko tätä sanoa piilostressiksi, siis en osaa näyttää stressaavani muuta kuin mielessäni. Neljäs päivä täällä ja tuntuu kuin se olisi ensimmäinen. Tuntuu että oon vihdoin oppinut nauttimaan elämästä. Ei haittaa vaikka poikaystävä ja ystävät jäivät kotiin (vaikka ikävä toki on), ennen en olisi osannut nauttia lomasta yhtä paljoin kun nykyään. 
Tosiaan Espanjassa ollaan ja vielä tarkemmin niin Nerjassa. Monille hieman vieraampi kaupunki vaikka aivan Malagan vieressä. Jos pitäisi vertailla esimerkiksi Fuengirolaa ja Nerjaa sanoisin että Nerjassa voi nimenomaa rentoutua. Tämä on pienempi paikka, vaikka nähtävää on silti, tuntuu ettei koko ajan tarvitse olla menossa. Seuraavissa postauksissa saatte hieman vinkkejä täältä! Onko muuten joku teistä lukijoista käynyt Nerjassa joskus? :)


5 kommenttia

  1. Aivan ihania kuvia! ♥ Löysin sun blogin juuri ja sait uuden lukijan! xx

    E.K.S.
    https://eks-katariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Ite oonkin sun blogia jo lukenut:)

      Poista
  2. Ihanaa lomaa! :) Nauti ajasta siellä<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Oii aivan täydelliseltä näyttää! Voisin vaihtaa tän kylmän arjen ihan sekunnissa siihen et tulisin tonne <3

    VastaaPoista