BEFORE I DIE



Suurimmalta osalta ihmisistä todennäköisesti löytyy jonkinlainen "bucketlist" - siis lista asioista joita todellakin haluaa kokea elämänsä aikana. Jos sinulla ei vielä omaa buckelistia löydy, suosittelen sen tekemistä! Omani on tälla hetkellä aika matkustuspainotteinen kuten huomata saattaa.. Rakastan suunnittelua ja matkojen varailua ja järjestelyä.

Haastan teidät lukijani siis tekemään oman listan asioista, mitä oikeasti elämässä haluatte kokea. Tehkää lista ja sen jälkeen suunnitellette miten toteutatte unelmanne. Koska me elämme vain kerran, on mielestäni turha tyytyä vähempään kuin mitä itse todella haluaa.

Haluaisin kovasti tietää ne kaikki paikat maailmassa, jossa olette käyneet ja joita piditte upeimpina paikkoina tähän asti. Sekä myös omasta bucketlist:stänne paikat jossa haluatte ehdottomasti käydä elämänne aikana! Kirjoittakaa nämä alla olevaan kommenttikenttään kiitos!

Don't die with dreams, but with memories.


*) Kuvat eivät ole omiani, ne löytyy WeHeartItistä.

6 kommenttia

  1. Kiva postaus! Mulla ei oo iha mitää kunnon listaa mitä haluun tehä mut on paikkoja joissa on pakko päästä käymää esim. Australia ja USA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Australia on myös itselläni ollut kauan haaveena :)

      Poista
  2. Ihana postaus! Mun mielestä kiteytit hyvin elämän tarkoituksen tässä lauseessa: "Koska me elämme vain kerran, on mielestäni turha tyytyä vähempään kuin mitä itse todella haluaa.". :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Löysin sun blogin sun kommentin kautta ja ensireaktio oli wau! Upeita kuvia ja mielenkiintoista sisältöä, uusi lukija täällä! x

    E.K.S.
    https://eks-katariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista