PHONE APPS


Mitä matkailuun liittyviä sovelluksia minulle on puhelimessani? Mitä näistä sovelluksista käytän eniten? Haluan kertoa hieman näistä teille ja antaa vinkkejä ja tietenkin tietoa siitä miksi minulla on puhelimessa ylipäänsä nämä sovellukset!



Ehdottomasti kärkipaikkaa pitää SASin oma appi. Sovelluksella voit hakea lentoja, varata hotelleja,  katsoa varauksiasi sekä check-in onnistuu myös! Etusivulla on My SAS kohta, jossa ensiksi näkyy seuraava matka. Sovelluksessa näkyy myös kaikki varausnumerot ja koodit, joten en sen takia tätä kuvannut sen enempää. Mutta mitä kuvasta saatatte huomata on My Bookings kohta ja kyllä, tällä hetkellä minulla on varauksessa lennot kolmeen eri maahan! SASin nettisivuille ja tarkemmat tiedot löydät täältä.


Booking.com sovellusta käytän myös paljon, ja nimenomaan hotellien etsimiseen. Jos olet vasta matkan etsimisvaiheessa suosittelen luomaan käyttäjän sivustolle, sillä saat mahtavia tarjouksia sähköpostiisi juuri niistä kohteista mitä olet etsinyt. Sivusto siis tallentaa haut ja löytää sinulle sopivimman ja ehdottaa sitä sinulle! Sovelluksesta löytyy Reissut -kohta, jossa on tulevat varauksesi. Itse olen ollut aina tyytyväinen myös oppaisiin, jotka saa varauksen yhteydessä!
Booking.com nettisivuille ja tarkemmat tiedot löydät täältä.


Ebookers, momondo sekä trivago ovat sovellukset joita käytän myös, mutta harvemmin. Ebookers on näistä ainoa minne minulla on tili, muista en ole ikinä varannut mitään ja sovellukset ovatkin ehkä enemmän selaamiseen ja haaveilemiseen kaikkiin paikkoihin. Finnairin sovellusta käytän myös satunnaisesti, yleensä hintavertailuun. 112 Suomi sovellus on mielestäni hyvä olla puhelimessa, sillä se näyttää koordinaatit missä olet juuri sillä hetkellä ja sitä kautta voi myös soittaa hätänumeroon. HEL Airport sovellusta en ole vielä päässyt oikein testaamaan! Sieltä näkee esimerkiksi realiajassa lähtevät ja saapuvat lennot.


Ei kommentteja