BONUSWAY

(* Yhteistyössä Bonusway.fi


Oletko varaamassa matkaa ja haluaisit löytää mahdollisimman halvan tavan siihen? Bonusway tarjoaa useimmista verkkokaupoista (esimerkiksi Hotels.com, Booking.com, ebookers.fi, apollomatkat, SAS...) hyvät bonukset, kun ostokset tehdään Bonuswayn kautta. Myös verkkokaupoista esimerkiksi Nelly.com, Zalando, Bootz.com, Ellos, Fitnesstukku, Stockmann..., saat myös tätä samaa bonusta.

Bonusway on täysin ilmainen palvelu, jota itsekin olen käyttänyt jo muutaman vuoden ajan. Bonuksia on kertynyt jo aika runsaasti, sillä matkat ovat hieman kalliimpia kuin muut ostokset, mitä netissä tehdään ja tällöin niistä saa myös enemmän bonusta! Olen tilittänyt omat bonukseni tililleni silloin, kun olen lähdössä matkalle ja saan hieman "ylimääräistä" matkarahaa.

Tee näin
1 Shoppaile ensin verkkokaupassa, mistä haluat tuotteita/palveluita ostaa ja lisää ostoksesi vaikka jo valmiiksi ostoskoriin. 
2 Sulje sivu missä olet ollut ostoksilla ja mene osoitteeseen Bonusway.fi.
3 Bonuswayn sivuilla klikkaa verkkokauppaan (tässä näet paljonko bonusta saa), jossa haluat ostoksia tehtä ja paina "Kauppaan".
4 Välisivussa kerrotaan esimerkiksi paljon saat bonusta ja kun olet lukenut tiedot paina "Ymmärrän ehdot, siirry kauppaan".
5 Sinulle aukeaa verkkokaupan etusivu, jonka jälkeen voit jatkaa jo tekemiäsi ostoksia tai aloittaa uusien ostoksien tekemisen! 
HUOM! Hyvä muistaa, että bonusta ei saa jälkeenpäin jos olet jo ostoksesi tehnyt, eli hyvä muistaa viimeistään siinä vaiheessa kun olet menossa maksamaan, että ai niin saisin tästäkin bonusta.

Fiksumpaa nettishoppailua: Bonusway antaa omaa rahaasi takaisin nettishoppailuistasi. Klikkaa mukaan ja saat ensimmäisestä ostoksesta 10 € bonuksen. Ainoastaan tästä linkistä rekisteröityminen oikeuttaa sinua saamaan ensimmäisen ostoksesi yhteydessä 10€ bonuksen.

Kysykää ihmeessä, jos teille herää kysymyksiä tai haluatte saada lisätietoa Bonuswaystä. Mukavaa nettishoppailua!

2 kommenttia

  1. Tää oli hyvä! Kun monet ei vielä tiedä tästä ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, oon itse hyötynyt tästä tositosi paljon! :)

      Poista